Nieuws

ONDERNEMERSGALA HOEKSCHE WAARD 2022 GAAT DOOR!

 

8 december 2020

 

De voorbereidingen van het tweejaarlijkse evenement ‘Het Ondernemersgala Hoeksche Waard’ zijn in volle gang! Net zoals in 2019 worden tijdens het Ondernemersgala op maandag 16 mei 2022 wederom de Hoeksche Pluim (Ondernemersprijs), de Startersprijs, de Retailprijs en de Social Impact Award uitgereikt, respectievelijk door de samenwerkende organisaties Ondernemersvereniging, Startersnetwerk, Detailhandelsraad en De Maatschappij Hoeksche Waard. Daarnaast hebben de vaste partners Rabobank Zuid-Hollandse eilanden en Gemeente Hoeksche Waard hun medewerking reeds toegezegd.

 

Dit keer wordt het gala in het thema gegoten: ‘Ondernemen, een tour waard!’ een thema dat in alle uitingen terug gaat komen. Tijdens een feestelijke en spannende avond op 16 mei worden de winnaars beloond met hun welverdiende awards. Iedere award wordt uitgereikt door een afzonderlijke jury. Hoe de avond er precies uit gaat zien is nog afhankelijk van de maatregelen die in mei van kracht zullen zijn, maar er wordt aan meerdere scenario’s gewerkt, zowel offline als hybride.

 

Organisatievoorzitter Pim Verhage legt met dit evenement graag de nadruk op positiviteit en interactivitieit. “Het is een unieke mogelijkheid voor ondernemers om zich te presenteren. Grijp die kans! Hoe je het ook wendt of keert: Elk ondernemerschap in de Hoeksche Waard verdient een dikke pluim. Tevens zullen alle euro’s voor het gala worden uitgegeven in de Hoeksche Waard.”

 

Vanaf januari starten de 4 separate voortrajecten te beginnen met de nominaties. Elke Hoeksche Waardse ondernemer kan in zijn of haar categorie worden genomineerd via de website.

De sociale wijkwinkel WerkSaam is geopend!

13 november 2019


Samen met een hoop belangstellenden heeft Jeroen, samen met Pim Verhage het lint doorgeknipt. Dankzij de donatie van het Ondernemersgala HW heeft Gemiva SVG Groep dagbesteding Hoeksche Waard  deze winkel kunnen inrichten en opstarten.

Veel succes met de winkel. U bent van harte welkom de winkel te bezoeken aan de Ravelstraat 5 in Oud Beijerland.


DE TOP 10 IS BEKEND
Dit is de tussenstand per 18 maart 2019, het scheelt soms maar enkele stemmen... Sta je niet in de top 10? Niet getreurd, je hebt nog tot 25 maart de tijd.

1. Ezra Cosmetics
2. Stichting Kunstbus
3. Bloem en groenprojecten
4. De HoekscheWaardPas
5. Hosted Energie
6. Massage&Go
7. Hoeksche Waard Events
8. Appletree Makelaardij
9. Capital V
10. De Gezonde Digitale Organisatie

DE TOP 10 IS BEKEND
Dit is de tussenstand per 11 maart 2019, het scheelt soms maar enkele stemmen... Sta je niet in de top 10? Niet getreurd, je hebt nog tot 25 maart de tijd. Volgende week maandag (18 maart 2019) staat de nieuwe tussenstand weer online.

1. Ezra Cosmetics
2. Stichting Kunstbus
3. Bloem en groenprojecten
4. De HoekscheWaardPas
5. Hosted Energie
6. Appletree Makelaardij
7. Hoeksche Waard Events
8. Massage&Go
9. Capital V
10. Margot Bloemen

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2020 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring