Mariet Party’s & Events - Februari

Mariet Party’s & Events
Hoeksche Ondernemersheld
van februari!

Met de start van deze nieuwe maand, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van februari erop! Het organisatiecomité is blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen en is onder de indruk van de Hoeksche ondernemers-heldenmoed die zij voorbij hebben zien komen. Eén ondernemer springt er in het bijzonder uit. Het is Jaap Herweijer van Mariet Party’s & Events uit Numansdorp. Met zijn vechtlust, creativiteit en doorzettingsvermogen mag hij zich met recht Hoeksche Ondernemersheld van februari noemen!

Mariet Party’s & Events

"Het is een jaar van overleven geweest. Ik zie het als een soort van beloning voor al mijn inspanningen."

Met het wegvallen van recepties, evenementen en bijeenkomsten, is Mariet in maart 2020 direct zwaar getroffen door de coronacrisis. Jaap zit echter niet bij de pakken neer, werkt zich een slag in de rondte, blijft inventief en lanceert tal van creatieve concepten. Zoals Afhaalservice “Friet van Mariet”, all-in barbecue-pakketten en workshops,  wekelijks een andere “Hoeksche Soep” met zoveel mogelijk streek-ingrediënten, borrel-pakketten voor online meetings, de “Winterkost Drive-In”. En als klap op de vuurpijl “Drei skiwochen bei Mariet”, waar wintersportliefhebbers drie weken lang hun hart kunnen ophalen aan Mariets Oostenrijkse gerechten.

Bron van inspiratie
Pim Verhage - voorzitter van het organisatiecomité achter de Hoeksche Ondernemersheld - roemt Jaaps vechtlust, creativiteit en doorzettingsvermogen: “Hij laat zich niet kisten en is echt een bron van inspiratie voor anderen in deze moeilijke tijden. Met recht is hij de Hoeksche Ondernemersheld van februari!” Jaap zelf vindt dit ontzettend gaaf: “Het is een jaar van overleven geweest. Ik zie het als een soort van beloning voor al mijn inspanningen. Fijn dat dit gezien is en gewaardeerd wordt.”
Naast Jaap heeft het comité nog meer bijzondere staaltjes van heldenmoed voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op de website.

Alle deelnemers

Lees verder

Nonstop Printing - Maart

Nonstop Printing
Hoeksche Ondernemersheld
van maart!

Met de start van april, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van maart erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer mooie aanmeldingen voorbij zien komen en is trots op het creatieve ondernemerschap in deze pittige tijden. Eén ondernemer springt er in het bijzonder uit. Het is Michael van der Zee van Nonstop Printing in Oud-Beijerland. Vanaf de start van de corona-crisis moet Michael direct knokken voor het voortbestaan van zijn bedrijf. Hij schakelt razendsnel en start in no-time twee nieuwe bedrijven op.

Nonstop Printing

“Dat ik uitgeroepen ben tot Hoeksche Ondernemersheld van maart, zie ik als een stimulans voor mijn bedrijf, mijn mensen en mijzelf.”

Frank van den Ouden (rechts) feliciteert Michael van der Zee (midden) en zoon Tim (links) met de titel Hoeksche Ondernemersheld maart. Foto door Heijblom Fotografie.

2020 belooft het beste jaar ooit te worden voor Nonstop Printing, dat al sinds 1990 bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen van reclame-uitingen voor grote sportevenementen, (inter)nationale beurzen en congressen. Totdat in maart 2020 de corona-crisis roet in het eten gooit en de omzet terugvalt naar 10%. Michael doet met succes een beroep op de steunmaatregelen van de overheid. Bij de bank krijgt hij echter nul op het request. Gelukkig vindt hij de kracht om in no-time twee nieuwe bedrijven te lanceren in samenwerking met verschillende partners. Allereerst www.dejuisteafstand.nl dat bedrijven corona-preventie producten biedt zoals hygiëneschermen, desinfectie-zuilen, vloerstickers, stoelhoezen en gepersonaliseerde mondkapjes. Binnen vier weken zet Michael dit bedrijf op - inclusief website - en heeft hij zijn eerste klanten zoals de KNVB en SBS. Daarnaast start Michael www.wannahavewallprint.nl op, waar consumenten terecht kunnen voor een mooie en unieke print aan de muur. Met deze nieuwe bedrijven kan Nonstop Printing hopelijk overleven totdat de grote beurzen en evenementen weer van start gaan.

Inspirerend voorbeeld
Frank van den Ouden (voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, een van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) is onder de indruk van wat Michael de afgelopen tijd heeft neergezet: “Er komt veel kracht, lef en creativiteit bij kijken om jezelf als ondernemer in deze tijd opnieuw uit te vinden en twee nieuwe bedrijven uit de grond te stampen. Mooi ook dat hij hiervoor de samenwerking zoekt met partners. Samen sta je sterker. Michael is een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal en heeft hiermee de titel Hoeksche Ondernemersheld dik verdiend.”

Michael is best een beetje trots op zijn nieuwe titel. “We kijken terug op een apart jaar. Samen met mijn zoon Tim hebben we alle zeilen moeten bijzetten om als bedrijf te overleven. Dat ik uitgeroepen ben tot Hoeksche Ondernemersheld van maart, zie ik als een stimulans voor mijn bedrijf, mijn mensen en mijzelf.”

Naast Michael heeft het comité nog meer creatief corona-ondernemerschap voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op de website.

Alle deelnemers

Lees verder

JB Productions en Crea-Fleur - April

JB Productions en Crea-Fleur Hoeksche Ondernemershelden van april!

Met de start van de nieuwe maand, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van april erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer bijzondere aanmeldingen binnen gekregen van ondernemers die zich in coronatijd op een positieve manier onderscheiden. Dit keer springen er maar liefst twee ondernemers uit, die de handen ineen geslagen hebben om de crisis het hoofd bieden. Het zijn Jeroen van den Berg van artiestenbureau JB Productions en bloemist Leon Melissant van Crea-Fleur. 
Vanaf eind 2020 toveren zij Jeroens bedrijfspand in Heinenoord ieder seizoen om tot een pop-up winkel van ruim 50 m2. ‘De loop zit er goed in, mensen hopen dat we blijven.’

JB Productions en Crea-Fleur

Samen bedenken zij het pop-up winkel concept, waarbij JB Productions ruimte en decoratie beschikbaar stelt en Crea-Fleur zorgt voor bloemen, planten en interieurartikelen.

Frank van den Ouden (rechts) feliciteert Michael van der Zee (midden) en zoon Tim (links) met de titel Hoeksche Ondernemersheld maart. Foto door Heijblom Fotografie.

2020 is een slecht jaar voor bedrijven in de evenementenbranche, zo ook voor JB Productions. Het bedrijf bestaat op dat moment 31 jaar en is gespecialiseerd in evenementen, artiesten, attracties, entertainment en winkelcentrumpromotie. De agenda raakt vrij snel leeg, evenementen en feesten worden geannuleerd. Bijna de complete omzet valt weg. Jeroen maakt zich zorgen over het voorbestaan van zijn bedrijf en bedenkt allerlei alternatieven om zijn bedrijf door de crisis te loodsen. En om zijn vijf medewerkers in dienst te kunnen houden. Zo lanceert hij een coronaproof Sinterklaas Drive Thru op parkeerterreinen van bedrijven. Hiermee haalt JB Productions wereldwijd het nieuws. Ook slaat Jeroen de handen ineen met Leon Melissant van Crea-Fleur, die gespecialiseerd is in rouwbloemstukken.

Samen bedenken zij het pop-up winkel concept, waarbij JB Productions ruimte en decoratie beschikbaar stelt en Crea-Fleur zorgt voor bloemen, planten en interieurartikelen. De eerste pop-up winkel ‘Kerstwereld’ wordt een groot succes. De tweede pop-up winkel ‘Groenwereld’, met groen voor thuis en tuin, is sinds maart open. Leon werkt zich de blaren op de vingers qua boeketten. En Jeroens personeel heeft weer een doel, iedereen is weer wat vrolijker. Mensen weten de pop-up winkel steeds beter te vinden en hopen dat de winkel blijft. Momenteel zijn Jeroen en Leon in overleg met de Gemeente voor een permanente winkel.

 

Lichtend voorbeeld
Jack de Leeuw (voorzitter van De Maatschappij, departement Hoeksche Waard, een van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) is erg te spreken over het pop-up concept dat beide bedrijven hebben neergezet: “Met een flinke portie omdenken en hun krachtenbundeling hebben Jeroen en Leon van de crisis een kans gemaakt. Zij zijn hiermee een lichtend voorbeeld voor anderen en hebben de titel Hoeksche Ondernemersheld deze maand met recht verdiend.”

Jeroen en Leon zien hun nieuwe titel als erkenning en bewijs dat zij niet bij de pakken neer zijn gaan zitten. Jeroen: ‘Je gaat door de crisis anders naar je bedrijf kijken. Normaal zijn we gewend om met hele grote bedragen – tienduizenden euro’s - om te gaan voor evenementen, nu zijn we al blij als we een bloemetje verkopen van vijftien euro. Het is een heel ander businessmodel. Het is ontzettend leuk om dat samen uit de grond te stampen en dat ons pop-up concept gezien en gewaardeerd wordt.”

Naast Jeroen en Leon heeft het comité nog meer creatief corona-ondernemerschap voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld.

Alle deelnemers

Lees verder

Ben & Pieter´s - Mei

Ben & Pieter´s Hoeksche Ondernemersheld van mei!

De zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van mei zit erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer mooie aanmeldingen binnen gekregen van ondernemers die zich in coronatijd op een positieve manier onderscheiden. Dit keer springen er twee ondernemers uit: het zijn Ben Schipper en Pieter Veldhuijzen van Ben & Pieter’s. Noodgedwongen door corona switchen de mannen van marktverkoop naar een bezorgservice van lokale, ambachtelijke en superverse producten. ‘We voelen dat het echt een concept van nu is.’

Ben & Pieter´s

De mannen hebben inmiddels honderden klanten, vier bezorgauto’s en breiden hun bezorggebied binnenkort uit naar Barendrecht.

Frank van den Ouden (rechts) feliciteert Michael van der Zee (midden) en zoon Tim (links) met de titel Hoeksche Ondernemersheld maart. Foto door Heijblom Fotografie.

Twintig jaar lang staan zwagers Ben Schipper en Pieter Veldhuijzen op de markt met tassen en lederwaren. Totdat de coronacrisis vorig jaar roet in het eten gooit. Binnen een week worden alle markten afgelast. De mannen gooien het over een andere boeg en komen op het idee om aardappels te gaan verkopen van een bevriende aardappelboer. Eerst naast Pieters huis, maar als de vraag na een paar dagen afneemt besluiten ze in Rotterdam langs de deur te gaan met de aardappels. Dat valt tegen: ze verkopen nauwelijks iets en sjouwen zich een breuk. Een kennis hoort van hun switch en biedt aan om een flyer en logo te maken. Hij verzint ook een naam: ‘Ben & Pieter’s Potato Truck’. Een paar dagen later zet Pieter een reclameberichtje online en binnen een week hebben ze negentig bestellingen binnen! Niet veel later lanceren zij hun website benpieters.nl, waarop je inmiddels een groeiend aanbod aan ambachtelijke en superverse lokale producten kunt vinden: van groente en fruit, kruiden en zuivel tot vlees en chocola. Boven de € 25,- gratis thuis bezorgd in de Hoeksche Waard. De mannen hebben inmiddels honderden klanten, vier bezorgauto’s en breiden hun bezorggebied binnenkort uit naar Barendrecht.
Win-win in het kwadraat
Loes Könemann feliciteert Ben en Pieter met hun nieuwe titel namens het dagelijkse bestuur van de Detailhandelsraad Hoeksche Waard (een van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) en zegt: “Ben & Pieter’s heeft de titel Hoeksche Ondernemersheld dik verdiend! Mensen kunnen makkelijk Hoeksche producten thuis laten bezorgen. Zodra zij het online bestellen, wordt het vers geoogst. Daarnaast kunnen leveranciers hun klantenbestand uitbreiden door zich aan te sluiten bij de bezorgservice. Ook zet het ambachtelijke producten van ons eiland in de etalage. Een win-win in het kwadraat, hoe mooi is dat!”

Ben en Pieter vinden hun nieuwe titel hartstikke leuk. “De bezorgservice is uit nood ontstaan. We voelen dat het echt een concept van nu is. Het geeft ons energie dat dit gezien en gewaardeerd wordt.”

Naast Ben & Pieter’s heeft het comité de afgelopen maanden nog meer creatief corona-ondernemerschap voorbij zien komen. De namen van deze ondernemers vind je op de website.

Alle deelnemers

Lees verder

Hoeksche Ondernemersheld

Ben jij of ken jij
een Hoeksche Ondernemersheld?

Laat het ons weten! Geef door wie volgens jou een échte Hoeksche Ondernemersheld is en waarom.

Wie weet wordt deze held binnenkort verrast met een nominatie voor de Hoeksche Ondernemersheld Award 2021 en in het zonnetje gezet met de nodige publiciteit.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met het verplaatsen van het Ondernemersgala Hoeksche Waard naar 2022 door corona, maken wij - de vier ondernemersverenigingen achter het gala - ons in 2021 op een andere manier sterk om Hoeksch ondernemerschap een podium te geven in deze bijzondere tijden. Iedere maand zetten wij een Hoeksche Ondernemersheld - een gevestigde ondernemer, starter, retailer/winkelier of sociaal ondernemer - in de spotlights die zich in coronatijd op een positieve manier onderscheidt. Met bijvoorbeeld een innovatieve aanpak, het omgooien van de bedrijfsvoering of het bieden van nieuwe dienstverlening.

Maak kennis met de
Hoeksche Ondernemershelden

 • Ben & Pieter's >>

  Hoeksche Ondernemersheld - Mei

 • JB Productions en Crea-Fleur >>

  Hoeksche Ondernemersheld - April

 • Nonstop Printing >>

  Hoeksche Ondernemersheld - Maart

 • Mariet Party’s & Events >>

  Hoeksche Ondernemersheld - Februari

Criteria Hoeksche Ondernemersheld
Wat is een Hoeksche Ondernemersheld? Een ondernemer die...:
- ...zich in coronatijd op een positieve manier onderscheidt. Door bijvoorbeeld een innovatieve aanpak, het omgooien van de bedrijfsvoering of het bieden van nieuwe dienstverlening.
- ...een bron van inspiratie is voor anderen.
- ...gevestigd is in de Hoeksche Waard.
- ...is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
- ...een gevestigde ondernemer, starter, retailer/winkelier of sociaal ondernemer is.

Selectieprocedure
Uit alle aanmeldingen kiest een onafhankelijke jury maandelijks een genomineerde voor de Hoeksche Ondernemersheld Award 2021. De namen van de genomineerden worden doorgaans aan het begin van de maand bekend gemaakt. Aan het eind van het jaar mogen alle Hoeksche Waarders stemmen op hun favoriete genomineerde. De winnaar van de Hoeksche Ondernemersheld ontvangt de award eind december 2021. Tijdens het Ondernemersgala Hoeksche Waard op 16 mei 2022 zullen we de winnaar nogmaals in het zonnetje zetten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De genomineerden

 • David's Deli - Westmaas

  David van Steenderen

  David is eigenaar van restaurant en wijnbar Vineum in Rotterdam en levert met Van Steenderen Wines wijn aan onder meer horecabedrijven in dezelfde stad. Maar door corona lag alles plat.

  Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om in Westmaas, zijn woonplaats, een delicatessenzaak te starten. Het is gevestigd in het pand van de voormalige keurslager Viergever. Deze nieuwe en culinaire aanwinst is in Westmaas.

  Bekijk de website

 • Ankies Kunstbus - Puttershoek

  Ankie Winkelman

  Ankie heeft het concept van Kunstbus in de pandemie drastisch omgegooid, ze mocht NIET meer in de gebouwen dus wat heeft ze gedaan?

  "SOS-juf is ziek bel Kunstbus" deze vaste activiteiten zijn omgezet naar: thuis KUNST TASJES VOOR KINDEREN van de scholen en BSO IN DE HW.

  Ruim 3780 tassen, de kinderen kregen deze thuis via de scholen en honderden zijn zelf op gepikt. Voor jong en oud.

  Bekijk de website

 • Feliz Fashion Boutique - Oud-Beijerland

  Merel Kleinjan

  Merel Kleinjan van Feliz Fashion Boutique is een jonge ondernemer van 26 jaar. Naast haar Boutique in de Veilingpassage te Oud-Beijerland heeft zij ook haar eigen sieradenlijn Feliz Jewels opgezet.

  Toen haar winkel dicht moest richtte Merel zich op het digitale. Ze plaatste filmpjes op de socials, waar ze alle items liet zien, winkeltours deed, like & win acties, maar ook live event sales. Alles wat ze verkoopt bracht ze vervolgens diezelfde dag nog gratis bij mensen thuis. Daarnaast heeft ze extra tijd gestoken in de webshop en deze verder geprofessionaliseerd.

  Bekijk de website

 • karateschool Shinshinkan - Oud-Beijeland

  Sascha Eikelenboom

  Sascha Eikelenboom, 26 jaar, is eigenaar van karateschool Shinshinkan. In deze lastige tijd waar de sportzalen gesloten zijn heeft zij het voor elkaar gekregen om de kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar les te geven. Online en vooral lekker buiten.

  Bekijk de website

 • Unifortes - Strijen

  Roy Kranendonk

  Normaal maken de medewerkers van Unifortes uit Strijen enorme wasmachines voor bedrijven, maar coronatijd heeft ze tijdelijk op een heel ander spoor gezet.

  Hun ontsmettingspalen met biologisch, halal én verzorgend spul erin vliegen als warme broodjes over de toonbank en staan inmiddels in meer dan twintig verschillende landen.

  Bekijk de website

 • JB Productions - Heinenoord

  Jeroen van den Berg

  Het bedrijf van Jeroen verzorgt entertainment en richt zich vooral op grotere evenementen en kindershows in b.v. winkelcentra en bij bedrijven.

  Ten gevolge van de corona-maatregelen is dit uiteraard niet mogelijk maar zij hebben toch een aantal leuke en inventieve oplossingen bedacht voor 1,5 meter entertainment bedacht: b.v. troostteam, livestreamevents b.v. apres skihut livestreamfeest en livestream goochelshow, etc

  Jeroen heeft zijn bedrijf 2 x getransformeerd naar een pop-up winkel, de kerstmarkt en nu een bloemenhal.

  Bekijk de website

 • Ezra Cosmetics - Oud-Beijerland

  Ezra Vermeij

  Ezra is net 3 jaar geleden gestart met haar eigen cosmetica winkel, door corona moest de winkel dicht. Mbv een webshop, thuisbezorgen van bestellingen, winkelen op afspraak voor de feestdagen, instagram en facebook filmpjes en online workshops blijft ze onder de aandacht van de “lokale“ consumenten.

  Bekijk de website

 • Opstroopwafel - Heinenoord

  Karin en Paul de Mey

  Ook Karin en Paul van Opstroopwafel (bekend van de Hoeksche Stroopwafel dus) hadden maart vorig jaar een grote klap te verwerken. Alle evenementen afgelast, horeca dicht, attractieparken dicht…

  Stroopwafelpost voor bedrijven, instanties en particulieren als nieuw concept gelanceerd en dat is een groot succes!

  Verder verkopen de winkels meer dan ooit en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Om het hoofd boven water te houden werken Paul en Karin part-time buiten hun bedrijf.

  Bekijk de website

 • Kookstudio Hoeksche Waard - Numansdorp

  Michka Chel

  Tijdens de corona-maatregelen is Michka genoodzaakt om haar core-business, cursussen en workshops, te annuleren.

  Zij heeft allerlei andere activiteiten ontwikkeld zoals afhaalmaaltijden, prive-kok aan huis en ook cursussen in aangepaste kleinere vorm. Maar dit alles wel in haar opvattingen over gebruik van plaatselijke en “vergeten” producten uit de HW.

  In Coronatijd heeft ze toch een extra kok aangetrokken. Ook geeft ze inmiddels online kookworkshops.

  Bekijk de website

 • L'OYÉ Cosmetics - Puttershoek

  Michelle Kolmsberg

  Door corona viel het werk van Michelle - met name het staan op (internationale) beurzen en het verzorgen van workshops - stil.

  Zij is toen via social media iedere dag een live make-up video gaan maken en heeft zo de particuliere klant kennis laten maken met de producten van L´OYÉ Cosmetics.

  Zo heeft ze direct contact met haar klanten en is ze 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22.00 uur voor haar klanten te bereiken op WhatsApp voor vragen, tips, advies enz.

  Bekijk de website

 • Restaurant ‘t Land van Wale - Heinenoord

  Jeroen van der Sluis

  Jeroen is een jonge en zeer gedreven ondernemer die ook tijdens de gedwongen sluitingen het afgelopen jaar niet bij de pakken neer is gaat zitten.

  Hij blijft met vernieuwende ideeën komen zoals een kerst- en valentijnbox, maakt veel gebruik van streekproducten en denkt ook aan anderen.

  Tijdens de eerste lockdown stond hij klaar voor de zorghelden en nu tijdens de 2de lockdown heeft hij iets gedaan voor de eenzame ouderen.

  Bekijk de website

 • Ave Esthetique - Oud-Beijerland

  Esther Bredewold

  Door corona was de schoonheidssalon van Esther gesloten. Toen er een grotere schoonheidssalon in haar straat te koop kwam heeft ze deze overgenomen.

  Daarna in coronatijd geinvesteerd in hoogwaardige apparatuur en opleidingen.

  Zo heeft zij in 12 maanden tijd een huidkliniek uit de grond gestampt, hoogopgeleid team helemaal klaargestoomd en al haar geld geïnvesteerd omdat zij gelooft dat mensen dit nodig hebben.

  Bekijk de website

 • SD Massage - Oud-Beijerland

  Sanne van den Berg

  Sanne is in maart 2020 een eigen salon begonnen en moest binnen een week weer sluiten door de eerste lockdown.

  Ze liet zich niet uit het veld slaan en doet nu online verkoop van steentjes, zelfgemaakte speciale kaarsen, Edelsteen massageolie.

  Ze heeft inmiddels een eigen productlijn Esdé Gems of nature opgezet en gaat deze naast online ook in haar salon verkopen.

  Bekijk de website

 • Healthclub Fitscore - Strijen

  Philéne van Essen, Janniek Heijnen

  Tijdens de eerste sluiting zijn vele trainingen gepost als video op YouTube en in de Fitscore app.

  Op het moment dat buitensporten werd toegestaan werd dagelijks fitness naar buiten en binnen getild en werd buiten lesgegeven op verschillende locaties in Strijen.

  Tijdens de huidige lockdown worden door de hele Hoeksche Waard spinning fietsen en andere fitness materialen bezorgd en opgehaald.

  Bekijk de website

 • Sportcafé Duyf - Maasdam

  Peter en Mireille Mieremet

  Dit stel is niet bij de pakken gaan neerzitten.

  Elk weekend hebben ze voor een leuke prijs een menu dat afgehaald of thuisgebracht kan worden. Op donderdag is er de makkelijke maaltijd, echt een aanrader.

  In de tijd dat er nog iets meer mocht een hamburger drive thru georganiseerd met de opbrengst voor muziekvereniging Maasmuziek.

  Bekijk de website

 • Mingle the Single - Oud Beijerland

  Natascha en Laura

  De samenwerking tussen Natascha en Laura ontstond uit een prachtig idee. Een date-avond voor gescheiden ouders. Daarachter schuilt een prachtige gedachte, namelijk als de ouders blij zijn, zijn de kinderen ook blij. Dus het werkt blijkbaar twee kanten op. Het eerste evenement was een daverend succes in de Lobby te Oud-Beijerland.

  Gedwongen door door corone gingen ze voor het medium de online kroeg. Door hun persoonlijke enthousiasme en energie kregen ze zelfs de ouderwets denkende Hoeksche Waarder achter het beeldscherm.

  "Van 25 tot 75, iedereen wordt enthousiast van de dames. Met de gedachte dat als je jezelf liefhebt, je ook beter de liefde kunt vinden. Ook staat er een digitale escaperoom op het programma,"

  Bekijk de website

Lees verder

Contact

Heeft u een vraag, een opmerking of een suggestie? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t.a.v. Loes Könemann.

© 2018 - 2021 Ondernemersgala Hoeksche Waard - Privacy verklaring